Kmínové tyčinky

Listové těsto je dobré nejen na štrůdlu, ale dá se jíst i na slano. O tom jsem se přesvědčila nejen při přípravě  pizzy, ale i těchto dobrých kmínových tyčinek.

Když chcete něco honem a nebo když vám zbyde listové těsto.


Ingredience:
Listové těsto
Kmín
(lžička oleje na pomazání)

Postup:
Těsto rozválíme na tenký plát. Plát posypeme kmínem, který do těsta zaválíme, aby kmín při transportu nepadal. Pomázneme trochu olejem.
Pak nakrájíme na proužky, které stočíme do spirály (nebo můžeme nechat i rovné).
Pečeme v troubě asi 20 min (dokud těsto nenabyde na objemu).

Tip:
Lze posypat i hrubozrnnou solí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.