Ředkvičko-fenyklový salát

Obchody jsou plné čerstvých, křupavých ředkviček, které si rádi dáváme jen tak. Fenykl naopak je takový hořký a méně vyhledávaný (ač neméně dobrý). Kombinací těchto dvou chutí vytvoříme užasně křupavý a chuťově plný salát.

Neobsahuje skoro žádné kalorie, je levný, rychlý a báječně chutná.



Ingredience:
(pro 1 - 2 osoby)
1 fenykl
1 svazek ředkviček
citrón
(příp. olivový olej, sůl)

Postup:
Fenykl a ředkvičky omyjeme, nakrájíme na malé kousky a dáme do misky. Buď zakápneme jen tak citrónem, nebo můžeme smíchat 2 lž. olivového oleje, špetku soli a půlku citrónu a vyrobit o něco lepší zálivku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.