Musím říct, že tenhle koláč, nebo buchta, či jakkoli tomu budeme říkat, byl tak dobrý, že mi až bylo líto, že jsem udělala jen malý plech. Pro příšte se poučím a upeču ho víc.
Když máte hodně hrušek, které je třeba co nejdříve sníst a nechce se vám zavařovat.
Ingredience:
1,5 hrnku mouky
3/4 hrnku cukru
Když máte hodně hrušek, které je třeba co nejdříve sníst a nechce se vám zavařovat.
Ingredience:
(menší plech)
1,5 hrnku mouky
3/4 hrnku cukru
1 lž. prášku do pečiva
1 lž. jedlé sody
1 lž. jedlé sody
1/2 hrnku oleje
1/2 hrnku vody
2 vejce
hrušky (cca 8 ks) oloupané, vypeckované a nakrájené na půlky nebo čtvrtky
Postup:
Smíchejte suché suroviny, poté přidejte vodu, olej a vejce. Důkladně promíchejte a pečte ve vymazané formě v předehřáté troubě na 180°C asi 35 minut.
Postup:
Smíchejte suché suroviny, poté přidejte vodu, olej a vejce. Důkladně promíchejte a pečte ve vymazané formě v předehřáté troubě na 180°C asi 35 minut.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.