Taková rychlá jednohubka, která se skvěle hodí na každou letní párty.
Když máte rádi netradiční kombinace.
Ingredience:
Balíček malin (200 g)
2 balení Lučiny, případně mascarpone
4 lžíce balzamikového octa
1 lžíce medu
1 vanilkový cukr
listy bazalky
Postup:
Ocet smícháme s medem a cukrem a do vzniklé směsi naložíme aspoň na 2 hodiny maliny.
Lučinu rozprotřeme na talíř, pokladame na ni maliny, přelijeme zbytkem marinovací směsi a nakonec posypeme bazalkovými lístky.
Kombinace medu a osta ktrásně podpoří chuť malin, i kdyby samotné byly lehce mdlé.
Můžeme servírovat jako jednohubky, nebo jako celistvější plochu, kde si každý lžící odebere, do skleničky, nebo jak se vám zlíbí.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.