Caprese z červené řepy

Svojí závislost na řepě asi nemusím zdůrazňovat, že? Takže další recepis, kde tahle růžová krasavice
hraje prim. Obzvlášť v zimě si myslím, že tohle caprese bude chutnat výrazně líp, než to originální z rajčat.

Řepa díky svému obsahu železa pomáhá bojovat s anémií a únavou.




Ingredience:
Střední bulva červené řepy
Jedno balení mozzarely
Bazalka
Olivový olej
Čerstvě rozdrcený pepř

Postup:
Celou řepu uvaříme, necháme trochu zchladnout a poté oloupeme a nakrájíme na kolečka.
Mozzarelu také nakrájíme na plátky.

Vyskládáme na talíř, ozdobíme bazalkou, posypeme pepřem, pokapeme olejem a můžeme podávat.

Tip:
Místo oleje můžeme zakápnout i směsí z balzamikového octa,

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.