Pečený hermelín s brusinkama

Když jsem prvně (a přiznávám, že z dálky) viděla člověka jíst tenhle hermelín, myslela jsem, že je to cheesecake. Uznávám, že fotka tomu neodpovídá a tady bohužel jednoduchost recept je na úkor uměleckému dojmu, neboť tohle jídlo je tak rychlý a dobrý, že si ho můžete dát kdykoli k večeři, nebo jím pohostit nečekanou návštěvu. Boule za ušima se vám budou dělat vždycky.

Co na zdraví chybí hermelínu, to bohatě doženou brusinky a celozrnný chleba.

Ingredience:
Plátek fitness chleba
Hermelín
Brusinková marmeláda

Postup:
Hermelín dám na gril, dokud se nezačne vzdouvat a vonět (aby byl pořáedně propečený, cca 10 min – záleží na grilu).
Sýr vyndám z grilu, otočím na toustovač a na minutku dám ohřát plátek finess chleba. Pak už stačí položit hermelín na chleba, na vrch dát vrchovatou lžíci brusinkové marmelády, vidlička, nůž a dobrou chuť.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.