Léto je nejlepší doba na grilovačku. Pečený buřty asi nemá smysl popisovat (a pokud nebudou domácí, asi bych je ani nedoporučovala), steak možná výhledově a tak nejrychlejší a nejjednodušší jsou právě grilované papriky. Většinou jsou vždy v obchodě a nemusíte mít ani obavy o to, jestli jsou nebo nejsou fresh. A jelikož niva by bez plísně nebyla niva, nemůžete sáhnout vedle.
Pro zdravé letní večery.
Ingredience:
Tolik paprik, kolik strávníků, nebo 2x víc.
Na jednu papriku cca 20g nivy, nebo podle chuti.
Postup:
Papriku zbavíme semen, omyjeme a naplníme nivou.
Dáme na gril a pozvolna pečeme, dokud paprika není měkká a niva tekoucí.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.