Salát z řapíkatého celeru

Potřebujete občas doplnit rychle vitamíny, dát si rychlý oběd nebo něco dobrého a křupavého? Tenhle salát splňuje všechno a ještě k tomu dobře chutná. Po náročném víkendu je tohle nejlepší oběd na pondělí a můžete si ho připravit klidně i v kuchyňce v kanceláři.

Proč ho vařit? Nevařit, tenhle salát je hotový raz dva a stačí k tomu jen nůž a talíř.



Ingredience:
pro 1 osobu
3 listy řapíkatého celeru
1 - 2 jablka
malý bílý jogurt

Postup:
Jablka a celer omyjeme. Celer nakrájíme na cca 1 cm silné kousky a jablko odpeckujeme (případně oloupeme, ale není to nutné) a nakrájíme na kousky.
Vše smícháme, přidáme jogurt a můžeme servírovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.