Taky se vám stává, že přijdete domu skoro v půlnoci, unavení, líní a přitom strasně hladoví? V krecenci jen oschlá kůrka, kus flakoty v mrazáku a špagety s kečupem už od 8 let nemusíte? Dnes jsem v téhle situaci objevila (= vymyslela + otestovala na vlastních chuťových buňkách) nový recept, který tenhle problém vyřeší ani ne za 10 minut.
Proč to vařit vám snad ani nemusím psát, myslím, že příběh to ilustruje dokonale. Snad jen, občas se trochu netradiční chutě spojí v úžasnou delikatesu, po které budete slinatat ještě hodně dlouho, co budete mít vyblízaný talíř.
Ingredience:
Hrst těstovin (já hlasuju pro fusilli Panzani za 3 minuty)
2-3 lžíce zakysané smetany
2 lžíce pesta (třeba green pesto z Tesca)
1-2 lžíce hrozinek
malá lžička parmazánu
lístek máty na ozdobu
Postup:
Uvaříme těstoviny podle návodu na obalu, scedíme, vmícháme smetanu a pesto. Necháme trochu odstát, vmícháme hrozniky, posypeme sýrem a mátou a můžeme hodovat.
Napsání receptu zabere skoro stejně dlouho jako příprava :-)
Žádné komentáře:
Okomentovat
Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.